PKN
Protestantse wijkgemeente Fenix/Goede Herder
 
Vieringen

Eredienst
De diensten worden meestal geleid door één van de  wijkpredikanten. Na afloop blijft de predikant nog aanwezig voor het doorgeven van boodschappen of gewoon een handdruk.

Bloemen
Na afloop van de dienst worden de bloemen naar een gemeentelid gebracht dat door ziekte of om een andere reden daarvoor in aanmerking komt. Op de kaart kunt u uw naam of handtekening  zetten als persoonlijke groet.

Cantorij
Een aantal keren per jaar ondersteunt de cantorij de diensten, met name met bijzondere diensten zoals bij Heilig Avondmaal, Kerst en Paascyclus.
Iedereen is welkom om mee te komen zingen. Elke vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur zijn de repetities en wordt er nog gezellig thee en koffie met elkaar gedronken.

Doopdiensten
Deze worden in principe voor een jaar vastgelegd. Ook kunnen deze in overleg met de wijkpredikant/ scriba en de ouders worden vastgesteld.

Heilig Avondmaal
Dit vieren we ongeveer één keer in de zes weken. Allen, jong en oud, die Jezus Christus van harte liefhebben worden genodigd.

Kinderdienst

Kinderoppas
Voor kinderen van 0 tot ca. 5 jaar.
Contactadres: Mw. Ida Brouwer, tel. 06-15687749
e-mail:

Koffiedrinken op zondagmorgen
Hiervoor wordt een rooster opgesteld. Na bepaalde diensten is er in de kerkzaal en in de foyer de mogelijkheid om onder het genot van koffie of thee met elkaar te spreken.

Ringleiding
In de kerkzaal is ringleiding  aanwezig.

Vervoer naar de kerk
Op zondagmorgen wordt het vervoer volgens rooster gedaan door vrijwilligers met eigen auto. Contactadressen:
Dhr. Jan Halma, Ypk fan der Fearwei 7, tel. 2153544

Tienerdienst.
 

terug
 
 
 
Nieuwe website: www.jacobijner.nl

Nieuwe website: www.jacobijner.nl

 
Tekengrootte aanpassen
AAA   CTRL+/-
meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.