PKN
Protestantse wijkgemeente Fenix/Goede Herder
 
Collectebonnen

Deze bonnen zijn verkrijgbaar op het Kerkelijk Bureau, Bij de Put 17. Ze zijn ook te bestellen door het bedrag over te maken naar girorekening 2316733 t.n.v. Commissie Collectebonnen.
Geef duidelijk uw naam en adres op bij elektronisch betalen. De bonnen worden dan thuis bezorgd.
De bonnen zijn verkrijgbaar in vellen van 20 stuks.
Te weten: 20 x € 0,25; 20 x € 0,50; 20 x € 1,- en 20 x € 2,-. 

 

 
Kinderoppas

Tijdens de kerkdiensten is er kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0 tot ca. 5 jaar. In de kosterij naast de keuken is een kindvriendelijke ruimte gecreeerd voor de oppas. In de grote kasten die daar tegen de wand zijn gebouwd, is al het speelgoed en toebehoren opgeborgen. Er zijn altijd minimaal 2 mensen aanwezig om op te passen. Bij een bijzondere dienst wordt er iemand extra ingepland. Het komt voor dat er om 9.30u en om 11.00u een dienst is. Tijdens beide diensten is kinderoppas aanwezig.
Aan het einde van de dienst is er de mogelijkheid om uw kind(eren) uit de oppas op te halen en mee de kerkzaal in te nemen om ze zo ook de zegen mee te laten krijgen.
Contactpersoon: Ida Brouwer-Halma,
Email:
 

meer
 
Kerkomroep

U kunt de kerkdiensten in Leeuwarden volgen via de computer.

 

 
 
 
Nieuwe website: www.jacobijner.nl

Nieuwe website: www.jacobijner.nl

 
Ringleiding
   


In de Grote Kerk  is op diverse plaatsen ringleiding aanwezig. In de kerk is de ringleiding altijd in werking, maar in het koor van de kerk  is geen, of zeer weinig ontvangst. meer
 
Tekengrootte aanpassen
AAA   CTRL+/-
meer
 
Contact

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.